Željeli bismo Vas pozvati da budete dio našeg uspjeha i ovdje u Hrvatskoj te da kroz Street Tennis zajedno promoviramo zdrav život, a kada je bolje s ovim početi nego od malih nogu. Street tennis idealno je i povoljno rješenje za rekreaciju u školama. Djeci je ovaj sport zabavan i jednostavan, a ograničenje ne predstavlja niti nekvaliteta ili nedostatak adekvatnog prostora pošto se Street tennis može igrati svugdje: na betonu, travi, parketu, pločicama itd. Našu opremu možete postaviti gdje god želite te s djecom možete zaigrati na školskom igralištu ili travnjaku za sunčanih dana ili u dvorani za onih malo hladnijih, možete ih povesti na izlet u obližnji park ili organizirati mali školski turnir na ekskurziji.Street Tennis promovira tenis kao igru za djecu i odrasle željne dobre zabave koju si svatko može priuštiti. Zbog svoje specifičnosti Street Tennis mogu odmah, bez dodatne pouke, igrati svi, od onih koji nikada nisu uzeli teniski reket u ruke do trenera i instruktora te roditelja i djece. Naši rezultati u i globalni uspjeh ovoga sporta sami su po sebi pokazatelj da se radi o vrhunskom proizvodu. Street Tennis priznali su ITF, USTA i FFT. Svoje proizvode distribuiramo u više od 20 zemalja svijeta, a neki od vodećih tenisača javno podražaju naše proizvode i cilj. Street Tennis prvi je oblik ovakve zabave u svijetu. Čuvajte se skupih kopija jer samo je jedan STREET TENNIS!Street tennis paket za škole sastoji se od:

30 reketa u veličini po izboru
30 loptica
4 mreže dužine 6 mZa izradu školskog paketa potrebno je do 90 dana, a novi modeli imaju i posebno dizajiran pregradni sistem koja se lako pretvara u mrežicu za badminton.
Za informacije o cijenama i dostupnosti javite nam se putem tel: +385 99 350 4838 ili e-mail: info@streettennis.hrPogodno za sve podloge

Street tennis Hrvatska

Ostani u toku

Prati nas i podrži na Facebooku
te ostani u toku sa našim super ponudama

PRATI NAS NA FACEBOOKU

Kontakt podatci
tel +385 99 350 4838
streettennis2020@gmail.com


© 2020 Street Tennis - Street Tennis Hrvatska

Dizajn i održavanje - InformatikaPlus